Warenwetregeling Diepgevroren levensmiddelen
De Staatssecretaris van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur,
handelende in overeenstemming met de Minister van Economische Zaken en de Staatssecretaris
van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij;
Gelet op de richtlijnen van de Commissie van 13 januari 1992 betreffende de temperatuurcontrole
in vervoermiddelen en in opslagruimten van voor menselijke voeding bestemde diepvriesprodukten
(92/1/EEG) (PbEG L 34) en tot vaststelling van de monsternemingsprocedure en de communautaire
analysemethode voor de officiële controle van de temperatuur van diepvriesprodukten
die voor de menselijke voeding zijn bestemd (92/2/EEG) (PbEG L 34), alsmede op de
artikelen 14 en 18, tweede lid, van het Warenwetbesluit Bereiding en behandeling van levensmiddelen:
Gezien de adviezen van de Adviescommissie Warenwet van 23 september 1992, nummer 14565/(4/6)5, en van 3 november 1992 nummer 14615/(4/6)5;