-
a. boter: verse boter uit zure of zoete room, voorzien van het export kwaliteitsmerk,
verpakt in een karton met een inhoud van 25 kg;
-
b. Goudse kaas: fabriekskaas van goede consumptiekwaliteit, waarvan de korst met plastic
is behandeld, onverpakt, bij een ouderdom van 4 weken;
-
c. Edammerkaas: fabriekskaas van goede consumptiekwaliteit, geparaffineerd, verpakt
in doos, bij een ouderdom van 4 weken;
-
d. cheddarkaas, verpakt in folie en exportkarton, bij een ouderdom van 3 maanden;
-
e. jonge cheddarkaas, verpakt in folie;
-
f. vol melkpoeder, dat volgens het verstuivingsprocédé is bereid, is voorzien van het
extra-kwaliteitsmerk en voldoet aan de door het Voedselvoorzieningsin- en verkoopbureau
gestelde voorwaarden;
-
g. mager melkpoeder, dat volgens het verstuivingsprocédé is bereid, is voorzien van
het extra-kwaliteitsmerk en voldoet aan de door het Voedselvoorzieningsin- en verkoopbureau
gestelde voorwaarden;
-
h. mager melkpoeder voor veevoederdoeleinden, dat volgens het verstuivingsprocédé is
bereid en voldoet aan de voor de kalvermelkindustrie geldende bepalingen, in bulk;
-
i. weipoeder, volgens het verstuivingsprocédé bereid, van gebruikelijke handelskwaliteit,
in bulk;
-
j. ongesuikerde gecondenseerde melk, met een vetgehalte van 7,8% in de waar, in flessen
met een netto-inhoud van een halve liter;
-
k. gesuikerde gecondenseerde melk, met een vetgehalte van 9% in de waar, in de gebruikelijke
exportkartons, bevattende 48 blikken met een netto-inhoud van 397 gram per blik;
-
l. melksuiker, geraffineerd, niet farmaceutisch, bevattende ten minste 98,5% percenten
zuivere lactose in de waar, in zakken met een inhoud van 25 kg.