-
a. het diploma middelbaar middenstandsonderwijs, van de Nederlandse Slagersvakschool
te Utrecht, mits mede ondertekend door een gecommitteerde van de minister;
-
b. het diploma middelbaar middenstandsonderwijs, van de middelbare dagopleiding voor
de vleessector te Utrecht, mits uit een op het diploma vermelde verklaring, die mede
is ondertekend door een gecommitteerde van de minister, blijkt dat is voldaan aan
de eisen van vakbekwaamheid voor het slagersbedrijf;
-
c. het diploma van de voortgezette opleiding voor Chefslager, Chefslager-worstmaker,
Chefslager-specialiteitenslager of Worstmaker-specialiteitenslager, afgegeven ingevolge
de Wet op het leerlingwezen dan wel de Wet op het cursorisch beroepsonderwijs door
de SVO, opleiding voor de vleessector;
-
d. het diploma middelbaar middenstandsonderwijs van de SVO middelbare dagopleiding voor
de vleessector, mits voorzien van een verklaring waaruit blijkt dat is voldaan aan
de eisen voor het slagersbedrijf als omschreven in het vestigingsbesluit;
-
e. het diploma middelbaar beroepsonderwijs, sector economie, van de lange opleiding
Ondernemer Slagersbedrijf, mits voorzien van een verklaring waaruit blijkt dat is
voldaan aan de eisen voor het slagersbedrijf, omschreven in het vestigingsbesluit;
-
f. het diploma middelbaar beroepsonderwijs, sector economie, van de lange opleiding
Leidinggevende in de Vleesverwerkende industrie, mits voorzien van een verklaring
waaruit blijkt dat is voldaan aan de eisen voor het slagersbedrijf, omschreven in
het vestigingsbesluit;
-
g. het diploma van de opleiding Leidinggevende vleesbe- en -verwerkende industrie, kwalificatiecode
10509;
-
h. het diploma van de opleiding Manager Vleesdetailhandel, kwalificatiecode 10516;
-
i. het diploma van de opleiding Islamitisch slager, kwalificatiecode 10513, mits met
goed gevolg examen is afgelegd in de deelkwalificaties Vleesbewerking en Islamitische
vleesbewerking en mits de examens voor de genoemde deelkwalificaties zijn onderworpen
aan externe legitimering als bedoeld in artikel 7.4.4 van de Wet educatie en beroepsonderwijs;
-
j. het diploma van de opleiding Traiteur, kwalificatiecode 10518, mits met goed gevolg
examen is afgelegd in de deelkwalificaties Basisvaardigheden vleesbewerking, Basisberoepsvaardigheden
vleesbe- en verwerkende detailhandel en Culinaire technieken en mits de examens voor
de genoemde deelkwalificaties zijn onderworpen aan externe legitimering als bedoeld
in artikel 7.4.4 van de Wet educatie en beroepsonderwijs;
-
k. het diploma van de opleiding Vleeswarenbereider, kwalificatiecode 10519, mits met
goed gevolg examen is afgelegd in de deelkwalificaties Basisvaardigheden vleesbewerking,
Basisberoepsvaardigheden vleesbe- en verwerkende detailhandel, Vleeswarenbereiding
en Worstmakerij en mits de examens voor de genoemde deelkwalificaties zijn onderworpen
aan externe legitimering als bedoeld in artikel 7.4.4 van de Wet educatie en beroepsonderwijs;
-
l. het diploma van de opleiding Vleesbewerker, kwalificatiecode 10520, mits met goed
gevolg examen is afgelegd in de deelkwalificaties Basisvaardigheden vleesbewerking,
Basisberoepsvaardigheden vleesbe- en verwerkende detailhandel en Vleesbewerking en
mits de examens voor de genoemde deelkwalificaties zijn onderworpen aan externe legitimering
als bedoeld in artikel 7.4.4 van de Wet educatie en beroepsonderwijs; en
-
m. het diploma van de opleiding Winkelslager, kwalificatiecode 10521, mits met goed
gevolg examen is afgelegd in de deelkwalificaties Basisvaardigheden vleesbewerking,
Basisberoepsvaardigheden vleesbe- en verwerkende detailhandel, Vlees- en vleeswarenverkoop
en Winkelwerk en mits de examens voor de genoemde deelkwalificaties zijn onderworpen
aan externe legitimering als bedoeld in artikel 7.4.4 van de Wet educatie en beroepsonderwijs.