A:
EG-nummer slachterij
|
Slachterijen in het buitenland moeten de ISO-landcode vóór het erkenningsnummer zetten.
ISO-landcode: D=Duitsland, B=België, DK=Denemarken
|
B:
Slachtdatum
|
Notatie datum: dd-mm-jj
Alle rijen voorzien van een datum, geen cellen leeg laten.
|
C:
PPE-registratienummer vleeskuikenhouder
|
Alle vleeskuikenhouders hebben een PPE-registratienummer (KIP-nummer).
Als het nummer niet bekend is kan het worden opgevraagd bij de Sectorafdeling Pluimveevlees
(079-368 43 28).
Buitenlandse vleeskuikenhouders vullen hier naam en adres in, de slachterij zet de
gegevens van de buitenlandse bedrijven vervolgens om in ISO-landcode + relatienummer
zoals bij de slachterij in gebruik is.
ISO-landcode: D=Duitsland, B=België, DK=Denemarken
|
D:
Nummer stal
|
Nummering zoals dit bij de vleeskuikenhouder wordt gehanteerd.
Voor elk stal dient ronde na ronde een vast nummer te worden gehanteerd.
|
E:
Aantal geslachte dieren per koppel
|
Spreekt voor zich.
|
F:
Uitlaadkoppel of weglaadkoppel
|
1 uitlaadkoppel
2 weglaadkoppel
Onder uitlaadkoppel wordt verstaan:
‘een koppel vleeskuikens dat in gedeelten en op verschillende tijdstippen wordt afgeleverd,
waarbij een termijn van vier dagen wordt overschreden.
Onder weglaadkoppel wordt verstaan:
– de laatste levering uit de stal,
– alle andere leveringen uit die stal op die dag en op de drie dagen daarvoor.
|
G:
Resultaat Salmonella-onderzoek blindedarmen
|
1 vrij/negatief
2 besmet/positief
|
H:
Typering Salmonella-onderzoek blindedarm
|
Typering is verplicht.
|
I:
Resultaat Campylobacter-onderzoek blindedarmen
|
1 vrij/negatief
2 besmet/positief
|
J:
Typering Campylobacter-onderzoekblindedarm
|
Typering is niet verplicht.
|
K:
Resultaat Salmonella-onderzoek mest
|
1 vrij/negatief
2 besmet/positief
|
L:
Typering Salmonella-onderzoek mest
|
Typering is verplicht.
|
M:
Resultaat Campylobacter-onderzoek mest
|
1 vrij/negatief
2 besmet/positief
|
N:
Typering Campylobacter-onderzoek mest
|
Typering is niet verplicht.
|
O:
Resultaat Salmonella-onderzoek inlegvellen
|
1 vrij/negatief
2 besmet/positief
|
P:
Typering Salmonella-onderzoek inlegvellen
|
Typering is verplicht.
|
Q:
Resultaat Salmonella-onderzoek dons
|
1 vrij/negatief
2 besmet/positief
|
R:
Typering Salmonella-onderzoek dons
|
Typering is verplicht.
|
S:
Identificatie broederij
|
Alle broederijen hebben een PPE-registratienummer (KIP-nummer).
Als het nummer niet bekend is kan het worden opgevraagd bij de Sectorafdeling Pluimvee
(Vlees en Eieren) (079-368 43 28).
Buitenlandse broederijen vullen hier naam en adres in, de slachterij zet de gegevens
van de buitenlandse bedrijven vervolgens om in ISO-landcode + relatienummer zoals
bij de slachterij in gebruik is.
ISO-landcode: D=Duitsland, B-België, DK=Denemarken
|
T:
Datum aflevering eendagskuikens
|
Notatie datum: dd-mm-jj.
Alle rijen voorzien van de juiste datum, geen cellen leeglaten.
|
U:
Indicatie status eendagskuikens
|
1 vrij/negatief
2 besmet/positief
|
V:
Voerleverancier
|
Naam voerleverancier
Niet verplicht.
|
W:
Mogelijke bijzonderheden
|
Vermelden van bijzonderheden rond dit bewuste koppel.
|